Vi i vaš odnos s Bogom

Partnerski odnosi 2. dio - Vi i vaš odnos s Bogom

Svrha ovog tečaja je podučiti polaznike što je božanska inspiracija, a što je podsvjesni um.  Božanska energija je najviša inteligencija, pa su i poruke koje dobivamo profinjene, blage, jasne i točne.
Ali s kim vi zapravo komunicirate? Kako znate da je to Stvoritelj? Kako razlikovati glas Stvoritelja od svog glasa, od svoje osobnosti, ili od bića koji su na nižim nivoima?
Kako biste bili sigurni na kojem ste nivou i od kuda vam dolaze informacije i poruke radit ćemo niz praktičnih vježbi, koje će vam dati taj tako željeni osjećaj sigurnosti. 

Znamo da postoje četiri razine vjerovanja, ali na ovom ćete tečaju saznati da postoji još suptilnija podjela unutar svakog od njih. Svaki nivo vjerovanja sadržava dio koji je zadužen za preživljavanje, drugi dio zove se skriveni motiv, treći dio tzv. egoistični i četvrti koji se zove Više sebstvo.
Otkrivanjem ovih podjela bolje ćemo razumjeti svoje postupke, što poduzimamo u svrhu svoje zaštite, prosperiteta. Otkrit ćete i jedan mali dio sebe koji smišlja osvetu radi boljeg pozicioniranja u odnosima.
Poanta je vježbati vrline putem plemenitih i čistih misli koje će ojačati naše cjelokupno mentalno i fizičko tijelo. Što više živimo na način da nam je duša zadovoljna i ponosna, to će nam i odgovori Stvoritelja biti jasniji.


Tečaj traje dva dana, od 10-17h.

Cijena: 332 EUR / 2500 HRK

Na tečaju dobit ćete priručnik, a po završetku Certifikat.
Tečaj možete pohađati nakon završenog Osnovnog i Naprednog DNK i tečaja Kopajte dublje. 


Svaki polaznik dobiva knjigu Vianne Stibal “Theta iscjeljivanje” i skriptu, a po završetku tečaja certifikat kojim postajete theta healing praktičar i tako osim što ćete u mnogočemu pomagati sebi možete pomagati i drugima.

img_2186.jpg
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam