Tretmani - iskustva klijenata

Prekrasno! I više. Zapravo nema ničega s čime bi zamijenila osjećaj smirenosti i ispunjenosti koji sam doživjela sad, nakon tretmana.Mir i zahvalnost. Samo to osjećam . I svjetlost….pozitivu. Samo pozitivu. Neprocjenjivo i nezamjenljivo. Ali nešto što svatko zaslužuje. Hvala vam Dajira što ste me uveli u ovaj svijet.

V.V.

Nekoliko godina odlazila sam na psihoterapiju. Nije bilo loše, ali nije se dolazilo do srži problema. Kad sam došla na theta tretman, već nakon prvog rješila sam problem koji me mučio svo vrijeme. Da ne povjeruješ. Depresija je jednostavno nestala, nema je. Hvala vam Dajira, theta je nezamjenljiva. Moćna i jednostavna. S nestrpljenjem očekujem tečaj.

Marija M.

Moj sin je imao problema. Mucao je, mokrio u krevet. Hodali smo na psihoterapiju, išli na vježbe logopedu. Nismo vidjeli poboljšanja. Čuli smo za theta tehniku i došli na tretman. Nakon par tretmana dogodile su se velike promjene. Sin je manje mucao, postao je sigurniji u sebe. Mi kao roditelji također smo bili na tretmanu i jako nam je pomoglo, jer smo i mi postali svjesni naših odnosa i ponašanja. Sin više nije htio ići ni logopedu ni kod psihijatra. Nakon nekog vremena opet je bio na nekoliko tretmana i danas je dijete bez ikakvog problema, odličan učenik. Hvala vam što ste pomogli našem sinu i nama.

V.D.

Već nekoliko godina mučili su me genitalni problemi. Miomi na maternici, herpes. Pokušavala sam te probleme rješavati medicinskim putem. Liječnici su preporučili operaciju mioma, na koju se nisam mogla odlučiti. Baš u to vrijeme saznala sam za thetahealing, i sada znam da to nije bilo slučajno. Nakon nekoliko tretmana, miomi su gotovo nestali, smanjili su se. Nadam se da će uskoro i sasvim nestati. Herpes je isto tako jednostavno iščezao. Kad sam riješila neke važne teme u mojem životu, to se pozitivno odrazilo na moje zdravlje. Zahvaljujem vam se Dajira, što ste moj život učinili kvalitetnijim i jednostavnijim.

Doris

Imala sam gnojnu anginu. Vrat mi je bio nateknut, a gutanje užasno bolno i naravno imala sam visoku temperaturu. Kako sam bila u drugom stanju nisam bila sklona uzeti antibiotik. Dajiru sam zamolila za tretman. Odmah po završetku tretmana mogla sam gutati bez poteškoća, nateknutost vrata je nestala kao i temperatura. Sutra ujutro nije bilo ni jednog gnojnog čepa na krajnicima. Fantastično iskustvo.

Ivana B.

Moj je suprug prije četiri godine operirao Ca pluća. Operacija je uspjela, ali je suprug dobio plućnu emboliju. Nazvao me njegov liječnik i pripremio na najgore. Sva prestrašena u plaču, nazvala sam Dajirinog supruga, mog rođaka, i rekla mu da mi suprug umire, da je upao u komu. Dajira je tada napravila theta tretman o kojem nisam imala pojma što je to uopće. Uglavnom nedugo poslije nazvao me liječnik iz bolnice i rekao da se dogodilo pravo čudo, da je muž dobro, da ga on nije spasio, nego sam Bog. Theta je veličanstvena, hvala ti Dajira!

Gordana K.

Gljivice na nožnim prstima nikako nisam mogao riještiti. Ni sam ne znam što sve nisam upotrijebio, razne tinkture, rastvore, kreme. Prijateljica mi je spomenila theta healing metodu i rekla da nemam što izgubiti. Nakon dva tretmana prst sam počeo drugačije osjećati, nokat se počeo čistiti. Nakon dva mjeseca mogu reći da sam gljivice u potpunosti riješio. Zanimljivo je kako sam kroz niz jednostavnih pitanja došao do uzroka svoga problema. Izgleda sve naivno, a zapravo se ogoliš pred sobom do daske i skužiš što si radio loše. Hvala ti Dajira, ciljaš s tim pitanjima ravno u sridu.

Marko K.

U mirovini sam nekoliko godina. Potpuna apatija. Nisam vidjela ništa lijepo oko sebe. Počela sam sve češće posezati za žestokim pićem. Slučajno sam saznala za theta iscjeljivanje. Odlučila sam isprobati što je to. Moje iskustvo je prekrasno. Već nakon prvog tretmana osjetila sam veliku promjenu. Prvo, mogla sam udahnuti punim plućima. Osjećala sam se nekako lagano. Sutradan probudila sam se s osmjehom na licu. Izgledala sam sebi nekako drugačije, ljepše. Muža sam gledala drugačijim očima. Bio mi je lijep, šarmantan. Moj život ima smisla, osjećam da sam opet živa, piće mi više nije potrebno. Hvala vam tisuću puta,

Jadranka P.

Nakon dva propala braka ostala sam s četvero djece. Teško sam podnosila probleme kojih je sve više bilo. Sa šeficom s posla imala sam stalno sukobe.I s djecom je bilo sve više problema. Sve što sam rekla ili napravila njima je išlo na živce. Operirala sam i štitnjaču. Savjetovali su mi da idem na psihoterapiju i to sam radila tri godine. Moje dvije kčeri također su se uključile na psihoterapiju. Bila sam redovita na terapijama, ali moji problemi s djecom i šeficom s posla kao da su postajali sve jači. S jedne strane činilo mi se da se ja osjećam bolje, ali sa svima drugima u kombinaciji bilo mi je sve gore. Znala sam gđu Dajiru od prije i kad sam saznala s čime se bavi odlučila sam isprobati tehniku. Kroz samo nekoliko tretmana postalo mi je jasno što se događa sa mnom, od kuda svi ti osjećaji dolaze. Osjećam se odlično, preporođeno. Sve se posložilo u mojem životu, sa šeficom se ugodno razgovaram, dogovaramo zajednički svaki zadatak. Najljepše je od svega što sam u lijepim odnosima sa svojom djecom. Kao da je veliki crni oblak koji nas je godinama pritiskao otišao daleko, daleko od nas. Hvala vam Dajira, na vašem iskustvu, strpljenju i osjećajnosti kojom ste radili sa mnom.

Eleonora G.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam