ThetaHealing®

Najmoćnija tehnika iscjeljivanja ikad.

Učinkovita. Prirodna. Vidljiva odmah. Bez štetnih nuspojava. Dostupna je svima, bez obzira na stupanj obrazovanja, religiju, spol ili godine.

Vjerujem da ste se ponekad zapitali: Tko smo uistinu mi? Koja je naša svrha u ovom životu?  Je li svrha patnja? Bol? Zašto nam se događaju drame u životu? Što određuje naš život i sve događaje u njemu? Ima li to nekog dubljeg smisla? Jesmo li bespomoćna i bezutjecajna  bića?

Odgovore na ova pitanja nude znanstvenici koji tumače da smo sastavljeni od kvantne energije, od fotona koji su uvijek povezani i koji komuniciraju  međusobno, bez obzira na udaljenost i vrijeme.

Znanje o  kvantnim česticama od kojih smo sastavljeni  mi i tkivo čitavog svemira, objašnjava  nam činjenicu da imamo  neograničene mogućnosti kojima možemo djelovati na vlastiti život, mijenjati ga i unaprjeđivati. Ta mogućnost sadržana je u theta healing modalitetu  prema kojem sve naše želje i najljepši snovi mogu postati stvarni,  živi i opipljivi  na potpuno prirodan i jednostavan način.

vianna-stibal-2.jpeg

Vianna Stibal

iscjeliteljica i utemeljiteljica
ThetaHealing® tehnike

Zahvaljujući njenim vizijama, hiperkomunikaciji s Izvorom, vidovitošću i osobnim fizičkim iskustvom iscjeljenja od karcinoma, danas imamo energetsku tehniku koja je promijenila na bolje živote tisućama ljudi širom svijeta.

Theta tehnika nam omogućuje da probudimo uspavana znanja samoiscjeljivanja zapisana u našoj DNK i uvjerimo se kako naš život ima duboki smisao i svrhu postojanja.

Kako ThetaHealing® funkcionira?

Theta healing tehnikom kontaktira  se podsvjest, jer je podsvjest skladište svih emocija i vjerovanja. Percepcija sebe i svijeta oko sebe diktirana je iz podsvjesti. Pomoću theta moždanih valova, a oni su frekvencija rada podsvjesti, štetne emocije i neučinkovita vjerovanja  otpuštamo i mijenjamo.  

Reprogramiranje podsvijesti, pruža tako trenutačnu mogućnost da uzmemo život u svoje ruke i živimo ispunjeno, kreativno i sretno.

Kako izgleda ThetaHealing® tretman?

Nakon što se udobno smjestite, vi predlažete o čemu želite razgovarati, jer thetahealing tretman je zapravo razgovor tako strukturiran da nas dovede do temeljnog vjerovanja, odnosno do uzroka vaših problema. Tijekom tretmana  koristim meditativno theta stanje uma kako bi se povezala s vašim podsvjesnim programima, također s Izvorom i kako bi se vas i vašu podsvijest podučilo novim, pozitivnim osjećajima i vjerovanjima koja vam daju šire razumijevanje i perspektivu cjelokupnog života.
Theta tehnikom mogu se iscijeliti  fizičke boljke i stanja koja se odnose na  emocionalno,
mentalno i duhovno tijelo.
Primjenjuje se kod iscjeljivanja ljudi, životinja i biljaka. Rezultati su vidljivi odmah, a moguće ih je odmah i provjeriti. 

Nakon tretmana:
Trenutno se osjećate emocionalno i fizički bolje.
Imate jasan uvid zašto ste kreirali problem i koje ste dobrobiti imali od njega.
I
mate znanje o razlici  autentično vaših emocija i vjerovanja od naslijeđenih ili preuzetih od vaših roditelja, predaka ili kolektivne svijesti.
Povezaniji ste sa svojom jakom stranom osobnosti.
Poštujete se i volite više.
Odnos s bliskim ljudima postaje jednostavniji i iskreniji.U Theta iscjeljivanju ne postavljamo dijagnoze, ne propisujemo lijekove niti sugeriramo klijentu da prestane s terapijom koju mu je propisao liječnik. Poštujemo i ne miješamo se u rad službene medicine.

Terapeut ne jamči iscjeljenje kao rezultat tretmana kao što nije ni odgovoran za promjene koje tretman može izazvati u životu klijenta, kao i u cjelokupnom mentalnom, emocionalnom, i tjelesnom stanju. Na klijentu je odgovornost da nastavi s terapijom koju mu je propisao liječnik.

Osobno savjetovanje i vođenje

Odnosi se na  podršku vama  u svim segmentima vašeg osobnog i profesionalnog života, od zdravlja, ljubavi, komunikacije, financija, karijere.

Tretmani su individualni, a mogući su i na daljinu putem telefona, chata, ili skypa (dajira_b).

Da biste se osjećali i bili bolje tretman prema potrebi sadržava:
  
-mijenjanje štetnih i neučinkovitih vjerovanja
-instaliranje pozitivnih osjećaja
-čišćenje od traumatičnih situacija (zlostavljanja, dramatičnih situacija...)
-oslobađanje od zavjeta, ugovora, obećanja, vezanosti, vjenčanosti, blagoslova vaših   ili vaših predaka
-skidanje kletvi - genetskih, zapisanih, bačenih
-oslobađanje od psihičkih kuka, napada
-čišćenje aure od toksina, zračenja, radijacije, zalutalih i/ili palih duhova
-usklađivanje hormona
-iskustvo theta meditacije

SVAKA PROMJENA RADI SE NA VAŠ ZAHTJEV I UZ VAŠE DOPUŠTENJE!

Poštujem vaše granice, vašu osobnost i sklonosti. Posvećena sam radu i zato svaki susret s klijentom doživljavam kao posebno iskustvo osobnog rasta i zadovoljstva.

Cijena tretmana formira se prema provedenom vremenu s klijentom, do 45 minuta tretman je 400kn.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam