Tečajevi - iskustva polazika

Znala sam da trebam ovaj tečaj, ali nisam imala uvid koliko mi je znanje koje sam ovaj put dobila toliko važno. Iza mene su godine istraživanja i odustajanja od traženja nekih odgovora među kojima “zašto je puno drame u mojem životu?” Znam da je sama ne kreiram, a ona je prisutna poput sjene i izađe baš u trenutku kada mi se čini da je sve prošlo bez nje….sada nakon tečaja nema više drame u mom životu.Daira je sjajno vodila kroz temu tečaja, iznimno je susretljiva, pažljiva prema polaznicima, razumijevajući stanje i potrebe osobe. Nježna je i odlučna, precizna i uporna u dijagnostici, zrela i mudra…Čestitam Dairi i zahvaljujem na preobrazbi koja me je učinila onom što jest.

Tončika

Predivna učiteljica , predivan tečaj!Način prezentacije ogromnog znanja, iskustva, intuicije, takt, strpljenje, ogromna energija i iskrena želja za pomoći drugome, prenijeti znanje …ovaj kao i prvi tečaj učinili su predivno iskustvo. Naučila sam izuzetno puno, osvjestila, razumjela temeljne osobne probleme na najhumaniji mogući način. Veliko hvala u moje ime i ime moje obitelji. Hvala što dišem i Bog vas blagoslovio.

Sanja B.

Predivno iskustvo. Toplo, ispunjavajuće, moćno i izuzetno osvještavajuće. Savršeno!

Ana H.

Super! Izgleda zahtijevno, a opet sve tako jednostavno. Moćno, prepuno mogućnosti. Treba vježbati, raditi. Prekrasno iskustvo!

Janjić A.

Prvi dan bilo je dobro. Drugi dan živa koma i košmar u mojoj glavi. Kao da sam se izgubila i nisam se mogla prepoznati. Noć sam odspavala jako dobro. Treći dan bilo je zanimljivo, dobro, a mislim i odlično. Daira me oduševila svojim znanjem.Hvala ti puno, bilo mi je jako lijepo.

Barica D.

Novo iskustvo, odlični, izvrsni doživljaji, zajedništvo sa Stvoriteljem i ekipom na tečaju. Punjenje novom energijom.

Roman D.

Odlično!

Maja R.N.

Sve je bilo predivno, samo što je završilo jako brzo. Učiteljica je također bila predivna i zahvaljujemo joj na jednom prekrasnom iskustvu i neka je i dalje Bog čuva i blagosljiva.

Ivica V.

Prekrasno iskustvo, tri dana su prošla u miru, pozitivnoj energiji, kao da sam olakšala dušu i razbistrila misli. Poputbina za budućnost- svijetlu. Hvala od srca, s ljubavlju

Duška

Draga Daira, hvala ti za ovaj predivno proveden vikend, za sva znanja koja sam stekla na ovom tečaju, za duhovno napredovanje i osobni rast. Hvala Stvoritelju što nam te poslao i omogućio nam da uz tebe krenemo dalje u život sretniji, sigurniji, s ljubavlju i željom da pomognemo sebi i drugima kojima to bude potrebno. S ljubavlju,

Sanja V.

Božanstveno!!! Hvala.

Vlatka T.

Tečaj je bio odličan i zabavan, uz puno smijeha i dobrih odgovora od strane Daire. Neopisiv osjećaj ulaska u sedmi nivo i skidanje blokada koje su mi bile veliki teret. Daira je bila jako iskrena. Jedva se čeka drugi tečaj.

Alen B.

Zanimljivo, korisno, poučno! U trenucima vrlo emocionalno. Za preporučiti svima, puno hvala.

Ankica Janjić

Bilo je savršeno poučno i zabavno. Osjećala sam se odlično. Nezaboravno iskustvo, učiteljica je zakon.

Antonija B.

Tečaj mi je otvorio neke nove poglede na mene i moj život. U nekim se trenucima nisam mogla prepoznati. Vrlo je dirljivo i izazovno iskustvo. Ugodna atmosfera i vrlo topla i draga instruktorica.

S. Fišter

Predivno novo iskustvo, buđenje novih dosad nepoznatih osjećaja, novih informacija i korisnih savjeta. Ugodna i opuštena atmosfera, osjećaj slobode u komuniciranju s instruktoricom tečaja koja je uvijek spremna do kraja saslušati i dati što potpuniji odgovor na svako pitanje, osjećaj sigurnosti i moći upravljanja sa svakom situacijom me stalno pratio. Sve u svemu otkrila sam neki novi način doživljavanja sebe i svijeta oko sebe, a najviše se radujem našim novim susretima i druženjima. Hvala vam!

L.S.

Prezentacija jasna, poučna. Vidljivo je da stoji veliko iskustvo iza tečaja. Sva postavljena pitanja su odgovorena na visokoj razini sa puno praktičnog znanja. Prostor održavanja je topao i ugodno je boraviti u njemu. Također pohvalio bih atmosferu koja je prijateljska, čak bih se usudio reći obiteljska u koju je ugodno uvijek doći. Nadam se da će i druge osobe voljeti način predavanja i da će uživati jednako ako ne i bolje od mene.

F.Ž.

Tečaj je fenomenalan. Dajira je odlična mentorica, instruktorica. S puno ljubavi prenijela nam je svoja iskustva, znanje i nesebično nas vodila u nama nova iskustva. Dobili smo odgovore na sva pitanja. Atmosfera je ugodna , prijateljska. Zabavljali smo se i družili svo vrijeme. Svidjelo mi se što su odgovori i objašnjenja popraćeni primjerima iz života. Theta je jednostavno način života i mislim da ovakav tečaj treba svima na ovoj planeti. Nastavljam raditi thetu i živit thetu. Hvala Dajira,

Nikolina S.

Način prezentacije Intuitivne anatomije beskrajno razumljiv, pedantan, otvoren,topao i nježan. Pravi učitelj, do kraja se daje, radi to s lakoćom, radošću, unutarnjim zadovoljstvom i ispunjenošću što je prenijela i na nas. Naučila sam prepoznati emocije i sustave vjerovanja koji nas dovode do bolesti. Otkrila sam duboko razumijevanje sebe i veličanstvenosti svoga bića i kako mijenjati programe koji me sputavaju. Hvala Stvoritelju svega što jest! Hvala Dajo!

Ksenija Š.

Ugodan prostor, na jednostavan i razumljiv način nam je predstavljena Intuitivna anatomija. Bilo je jako zanimljivo i zabavno. Učiteljica je velikodušno podijelila svoje znanje i iskustvo s nama. Proširila je naše znanje i produbila naše sposobnosti za theta rad. Dajira je objedinila sva svoja znanja i iz drugih područja pa nam je ovaj tečaj učinila još zanimljivijim. Emocije su prštale iz nas, oslobađali smo se negativnih osjećaja i neučinkovitih vjerovanja i tako pročistili naša tijela, napunili se s puno pozitivne energije, s drugim pogledom na svijet i ljude oko sebe.

Ivana K.

Theta tečaj unio je novu radost i lakoću u moj život. Osjećam se oslobođeno i zadovoljno. Zahvalna sam učiteljici na prenesenom znanju i ljubavi koju je podijelila s nama.

Milka Š.

Ovaj tečaj ispunio je i ona očekivanja za koja nisam ni znala da ih imam. Val je pokrenut, avantura počinje. Hvala od srca!

Korinna

Tečaj mi je donio ciljanu stabilnost, mir i beskrajnu ljubav. Velika hvala učiteljici!

Anamari V.

Preporučujem svakome ovakve lijepe doživljaje, iskustva i osjećaje sa samim sobom i cijelom grupom koje sam doživjela na tečaju.

Anamaria S.

Krasno iskustvo naprednog tečaja koje je pomoglo shvaćanju thete puno kompletnije i dublje. Pravi doživljaj koji će me definitivno usmjeriti na više rada i mogućih otkrića uz ovu divnu tehniku. Hvala,

Marijana

Od prvog theta tretmana život se znatno promijenio. To je prekrasan osjećaj slobode, kao da su svi okovi pali s mene. Bez grča u želucu živim ispunjeniji život, slobodniji i zadovoljniji. Ponovno osjećam radost življenja. Na prvom i drugom stupnju uživala sam u svakom trenutku s gđom Dajirom, bilo je prekrasno, opušteno i veselim se našem slijedećem susretu. Hvala vam,

Dubravka C.

Zanimljivo, poučno i inspirativno. Tehnika koja će mi zasigurno pomoći u daljnjem životu. Izvrstan ste predavač.

Željka P.

Nakon prvog otpora izuzetno mi je drago što sam došla na theta tečaj upravo kod Dajire. Njena vanjska svjetlost obasjala nam je put ova tri dana. Hvala!

Ova tri dana proveli smo u jako ugodnom i podržavajućem prostoru s vrlo otvorenom i toplom učiteljicom. Sam početni tečaj je vrlo zanimljiv i prva dva dana su dosta iscrpljujuća i zahtijevna, dok je zadnji dan jedan od meni najlakših i najzanimljivijih. Grupa je vrlo zrela i bilo je ugodno raditi u takvom društvu. Hvala Dajiri na profesionalnom pristupu i na dijeljenju svih informacija s polaznicima.

Katarina

Za mene je ovaj tečaj učinio čuda. Nakon dugo vremena osjetila sam se živom, ispunjena ljubavlju, slobodna i osjećam da sve mogu. Jako sam zahvalna Dajiri za sve što je meni radila, ali i drugima. Vaša strpljivost i blagost, ovaj je proces učinila laganim i mirnim iskustvom, bez pritiska i žurbe. Tisuću puta vam hvala,

Maja

Došla sam na tečaj s nadom da ću steći znanje koje će mi još više pomoći u radu na sebi i drugim ljudima – jer theta mi se svidjela na prvu i morala sam ići korak dalje od osnova (znam da treba izbjegavati riječ moram, ali ovdje ona označava moju veliku želju i glad da naučim više od osnova). Prevarila sam se…nisam dobila samo znanje, dobila sam i oslobođenje od velikih trauma koje su me mučile više od pola života, a to je za mene bilo donedavno ravno čudu. No u theti je sve moguće, zar ne? Ova tri dana zauvijek ću pamtiti, jer to su prva tri dana početka novog života! Od srca puno hvala, idemo dalje s novim seminarima. S ljubavlju,

Senka D.

Što napisati o svemu ovome, o Intuitivnoj anatomiji? Ja ne nalazim dovoljno jake riječi da izrazim sve emocije, svu blagodat, svu tu sreću i ushićenje koje osjećam sada kao theta praktičar. Osjećaj da si sada svoj na svome, da si cjelovit, na pravom putu, puna ljubavi prema sebi i cijelom svijetu. Ovo je najbolje što sam osjetila u mom životu do sada uz rođenje moje kčeri…imam veliku ljubav prema svome mužu i svojim bližnjima. Sretna sam!!!

Željka K.T.

Tečaj Intuitivne anatomije je najbolje što mi se dogodilo ikada u životu. Sve što sam željela i pokušavala godinama ukloniti nije ni kapljica naspram ovog oceana koji je pročišćen u ova tri tjedna. Teško je riječima opisati dubinu emocija koje su bile dotaknute ovim radom i pri tom pročišćene, kao i emocije koje su se probudile i odmrznule iz dubokog sna. Hvala učiteljice na beskrajnom strpljenju, ljubavi i na tolikom znanju koje ste nam dali. Hvala što ste mi dali krila da opet mogu letjeti nebom beskonaćnih mogućnosti i pomoći da ovaj svijet postane jedno ljepše mjesto za život za sve nas! Puno bezuvjetne ljubavi neka ispuni svaki segment vašeg života i svaki atom vašeg tijela, da nam uvijek budete veseli i zdravi.

Senka D.

Tečaj je predivan, uživala sam čitavo vrijeme. Energija je nježna, fina, znanje se usvaja bez napora, lako i jednostavno. Rezultati i promjena su brzo vidljivi. Učiteljica je predivna! Jako sam zahvalana što sam prošla tečaj i dobila pristup ovom znanju. Hvala,

Ines F.

Onog dana kada sam vidjela da postoji tečaj Igra života, osjetila sam da će to biti nešto jako važno za ostatak mog života.Više sam nego zadovoljna ovim tečajem. Dajira je svojom ljubavlju prema theta healingu i svojim učenicima, mirnoćom i razumijevanjem, svojim ogromnim znanjem koje se naprosto preljevalo u nas, učinila da je i ovaj tečaj učinila tečajem koji se pamti i ostavlja trag. Zahvaljujući Stvoritelju, Vianni, Hiru i Dajiri sada idem korak bliže svom ispunjenju. Preporučujem “Igru Života”, jer nakon nje ništa više neće biti isto.

Senka D.

Predivan tečaj Theta ritmom do savršene težine, veliko učenje, dobar osjećaj za tijelo, dušu i um. Iscjeljujuće, ispunjavajuće iskustvo. Druženje s prekrasnim ljudima. I kako može još bolje od toga? I što je sve još moguće – veselim se saznati.

Marijana C.

Savršeno duboki kop za neka duboko ukorijenjena vjerovanja koja su u samo jednom danu izašla van – da bi bila počišćena ”Težina”, jedan jako snažan i moćan tečaj koji bi preporučila svima koji imaju problem sa sobom i svojim tijelom (tj. odnosom prema svom tijelu). Sve pohvale učiteljici, kao i uvijek.

Senka D.

Theta iscjeljivanje i ovaj tečaj (Osnovni DNK) nekako se “poklopio” s mojim novim životnim početkom- izdizanjem iz pepela. Pomaže mi da sada znam tko sam i u kojem smjeru želim ići. Bilo je iscjeljujuće, umirujuće, dobila sam puno novih znanja, spoznaja – ali se u meni podiglo i drugih emocija koje su vjerovatno dugo, dugo potisnute i s kojima nije baš lako koegzistirati u tijelu. Samo gradivo tečaja je vrlo opširno, sveobuhvatno, a opet tako pristupačno i lako za shvatiti. Vaš pristup nama polaznicima je zadivljujuć, vaša je energija istovremeno moćna i blaga. Baš kao i theta. Zahvalna sam Stvoritelju i vama Dajira na ovom predivnom iskustvu i znanjima.

Mirjana C.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam