Partnerski odnosi 4: Vi i vaš odnos sa Zemljom

Partnerski odnosi 4. dio: Vi i vaš odnos sa Zemljom

Vianna je pitala Stvoritelja što se može napraviti kako bi se Zemlja spasila od  uništavanja. Odgovorio joj je da se sve može promijeniti ako bi ljudi promijenili svoje misli i bolje se povezali  sa Zemljom.

Na ovom  tečaju naučit ćemo kako kroz osobnu transformaciju pridonijeti Zemlji da se oporavi i što više uđe u balans. Jedan od načina osobnog balansiranja je proraditi na osjećajima zabrinutosti, ljutnje, mržnje  koji su povezani s dubokim genetskim vjerovanjima.

Kvalitetu života na Zemlji određuju Schumannovi valovi jer oni djeluju na frekvenciju cijelog planeta. Ovi valovi putuju oko Zemlje 7.83 puta u sekundi i povezani su  s prosječnom frekvencijom alfa i theta moždanih valova kod ljudi, a takva frekvencija  doprinosi osjećaju opuštenosti, kreativnosti i posljedično održava dobro zdravlje.  Kao što ti valovi djeluju ljekovito na ljudski život, i mi svojim telefonima, mobitelima i drugom eletronikom utječemo na njih. 

Schumannova frekvencija slična je frekvenciji zvuka OM koji može prodrijeti kroz čitav svemir u obliku lite misli, a ujedno predstavlja i bilo Zemlje. 

Kroz brojne vježbe naučit ćete kako se sinkronizirati sa impulsom Zemlje, kako širiti svoju auru i mijenjati stanja kod ljudi, utjecati na gradove, trgove, kako mijenjati osjećaje vodi, kako se očistiti od toksina, poboljšati zdravlje bubrega. Radit ćemo na problemima brige, uzrocima i posljedicama, čistiti sebe i prirodu od plastike, razgovarati s drvećem, mjeriti polje aure.

Tečaj traje dva dana od 10- 17h s pauzom za ručak i dvjema manjim pauzama za osvježenje

Cijena: 332 EUR / 2500 HRK

Svaki polaznik dobit će priručnik i na kraju tečaja Certifikat.

img_0559.jpg
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam