Osnovni DNK

Osnovni DNK

Ovo je prvi tečaj u nizu koji vas uvodi u tehniku koja vam može promijeniti i olakšati život. Ono što prvo naučimo jest postići duboku theta meditaciju za 30-tak sekundi.

Tada ste spremni povezati se s energijom stvaranja i intuitivno očitavati i iscjeljivati sebe ili drugoga.Na tečaju aktiviramo kromosom mladosti i vitalnosti, reprogramiramo biološki sat za starenje kroz meditaciju fontana mladosti.

Naučimo kako čistiti auru i tijelo od energija štetnih vibracija, radijacije i toksina, negativnih misaonih obrazaca drugih ljudi te tako podižemo svoju vitalnu energiju. Vraćamo fragmente duše, koji se zbog jakog emocionalnog stresa znaju pogubiti. Na tečaju naučimo i kako regulirati hormone, kako harmonizirati i otvoriti intuitivne centre koji su pored ostalog važan aspekt stvaranja materijalnog i drugog blagostanja. Naučimo manifestirati bilo što u životu što je za nas važno, što nas čini sretnima i ispunjenima, od srodne duše do stana, kuće, putovanja...

Tečaj traje tri dana: prvi dan od 17.30 do 21.00h , drugi i treći dan od 10 -  17h.

Cijena: 332 EUR / 2500 HRK 

Svaki polaznik dobiva knjigu Vianne Stibal “Theta iscjeljivanje” i skriptu, a po završetku tečaja certifikat kojim postajete theta healing praktičar i tako osim što ćete u mnogočemu pomagati sebi možete pomagati i drugima.

img_2194.jpg
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam