Nivoi postojanja

Nivoi postojanja

Ovo je tečaj koji objedinjuje sve Viannine tečajeve i predstavlja suštinu thetahealing filozofije.

Namijenjen je svima onima koji žele otkriti svoju esenciju, sposobnosti i vrline. 

Svi posjedujemo i sposobnosti i vrline, ali često su daleko  od svjesnog uma jer  leže uspavane u našoj DNK uzvojnici. Bilo bi  zgodno i praktično kada bismo te kvalitete mogli jednostavno sebi instalirati, ali to  nije moguće. Kvalitete i vrline trebamo usvajati, učiti ih kako bismo ovladali  njima da nam postanu dio svakodnevnog života. Tek tada postajemo moćni. Naša  moć proizlazi iz usvojenih  vrlina, one su  ulaznica za bliski odnos sa Zakonima, odnosno s mogućnostima da  upravljamo s njima.  Jedno je služiti se Zakonima, a drugo je upravljati s njima. Stvarna moć koja proizlazi iz vrlina podrazumijeva da  posjedujemo  blagost, suosjećanje, služenje, zahvalnost, toleranciju, hrabrost, smionost, opraštanje, ljubav, razumijevanje...

Ovakve vrline podižu našu frekvenciju vibracije, izlazimo iz okvira trodimenzionalnog trećeg nivoa, otvaramo se prema višim frekvencijama petog i šestog nivoa shvaćajući multidimenzionalnost Univerzuma i sebe kao božanskog bića nedjeljivog od Stvoritelja.

Nizom vježbi u paru istraživat ćemo zašto ne koristimo sposobnosti koje su već u nama. Bez obzira na mogući uzrok poput doživljenih trauma, neugodnih iskustava nas samih ili naših predaka koja su nasljeđena u DNK uzvojnici prepoznavajući ih i razumijevajući njihov nastanak i lekciju koju smo naučili, završavamo takva učenja i nema potrebe da ih ponovno recikliramo u životu.. 

Vrijeme: Tečaj traje četiri dana od 10 – 17h.

Cijena: 800 EUR / 6044 HRK 

U cijenu je uračunata knjiga „Nivoi postojanja“ i priručnik.

Po završetku tečaja dobijete Certifikat.

img_2157.png
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam