Manifestiranje i izobilje

Manifestiranje i izobilje

Sve što ste ikada sanjali moguće je ostvariti. Otkrijte tajne stvaranja izobilja!

Muči vas besparica. Ništa vam ne polazi za rukom. Ljuti ste na roditelje, poslodavca, na vladu, pa čak i na državu zbog svog lošeg rejtinga, zbog neuspješnih poslova i akcija. Sve što ste pokušali jednostavno nije uspjelo.

Vrijeme je da osvjestite  obrasce razmišljanja koji vas nikuda ne vode, kao npr. “Jadan ja”, “Svi su protiv mene”, “Nikad ništa neću postići”, “Novac je izvor svih zala”, “Kroz siromaštvo, učim se poniznosti”, “Novac i poštenje ne mogu ići zajedno”. Jeste li svjesni da svoju stvarnost sami kreirate?

Na ovom tečaju naučit ćete kako se dovesti u pozitivno stanje uma, kako koristiti theta stanje na najuzvišeniji i najbolji način kako biste osigurali uspjeh  u svim aspektima života. Kako manifestirati ono što želimo? Kako otpustiti blokade i vjerovanja koja nam prijeće dotok izobilja? Naučit ćete kako izraditi plan, uspostaviti namjeru i provesti ideje u djelo da biste postigli uspjeh.

Sadržaj rada:

  • otkrivanje blokada /žaljenje, ogorčenost, zamjeranje…
  • popis stvari koje trebamo kod sebe promijeniti/programirati kako bismo bili u stanju primati pozitivno i dobro
  • pravila kojih se držimo kod stvaranja izobilja
  • sjećanje na budućnost
  • uloga našeg doma i predmeta u njemu za stvaranje izobilja
  • vjerovanja vezana uz izobilje

 

Preduvjet za pohađanje ovog tečaja su završeni Osnovni i Napredni DNK.

Tečaj traje dva dana od 09-17.30h. 

Cijena: 332 EUR / 2500 HRK 

Na tečaju polaznici dobivaju priručnik na hrvatskom jeziku i CD Manifestiranje sa Sedmog nivoa. Po završetku svi polaznici dobivaju certifikate.

manifestiranje-i-izobilje.jpg
Polaznici koji završe Osnovni i Napredni DNK tečaj unutar mjesec dana ostvaruju pravo na stipendiju od 50% na jedan od slijedećih tečajeva:Manifestiranje i izobilje, Kopaj dublje, Srodne duše, Theta ritmom do savršene težine.

Ako su vaše materijalne mogućnosti skromne, a imate jaku želju da naučite ovu tehniku, napišite mail uz obrazloženje i možda baš vi osigurate sebi mjesto na tečaju do 50% stipendije. Prijavu za stipendiju pošaljite mjesec dana ranije od početka tečaja.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam