Kopaj dublje

Kopaj dublje

Ovaj tečaj preporučuje se završiti nakon Naprednog DNK. Kopanje je temeljna etapa svakog thetahealing tretmana i vrlo je jednostavna kada znate koju vrstu kopanja upotrijebiti za različite poteškoće. Naime postoji osam načina kopanja koji pokrivaju teme poput straha, traume, bolesti, genetskih problema, zamjeranja, problema vezanih uz prošle živote i kolektivnu svijest, vjerovanja da je nešto nemoguće i teškoće oko manifestiranja želja.

Također ćete saznati kako se ispravno mišićno testirati i koji uvjeti trebaju biti ispunjeni da biste dobili nepristrane odgovore.
Potrebno je da znate da postoje određena vjerovanja koja nam itekako pomažu i koja nikada ne smiju biti otklonjena.

Znate li za specifične termine i osjećaje koji se ne smiju instalirati ?

Nakon ovog dvodnevnog tečaja postajete expert za kopanje, za thetaiscjeljivanje pomoću rada na temeljnim vjerovanjima.

Vjerujem da ćete i sami imati dobrobiti jer ćete otpustiti mnoge blokade, vjerovanja i percepcije koje iskrivljuju vašu stvarnost i ometaju etabliranje svih vaših potencijala.


Tečaj traje dva dana od 10 - 18 sati.

Cijena: 332 EUR / 2500 HRK 

Polaznici dobivaju Viannin priručnik, a po završetku tečaja certifikat.

kopaj-dublje.jpg
Polaznici koji završe Osnovni i Napredni DNK tečaj unutar mjesec dana ostvaruju pravo na stipendiju od 50% na jedan od slijedećih tečajeva:Manifestiranje i izobilje, Kopaj dublje, Srodne duše, Theta ritmom do savršene težine.

Ako su vaše materijalne mogućnosti skromne, a imate jaku želju da naučite ovu tehniku, napišite mail uz obrazloženje i možda baš vi osigurate sebi mjesto na tečaju do 50% stipendije. Prijavu za stipendiju pošaljite mjesec dana ranije od početka tečaja.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam