DNK3

DNK 3

Vianna je 2004. godine primila znanje da će podučavati tečaj DNK 3. Na ovom tečaju učimo kako raditi s anorganskom i organskom materijom, kako upotrebljavati mitohondrij radi trenutačnih iscjeljenja.
DNK3 je tečaj kojim izlazite iz vlastite paradigme i kokreirate momentalna iscjeljivanja.
Također, potvrdit ćete spoznaju da svatko od nas stvara svoju realnost iz koje pravilnim znanjem može iskočiti iz te stvarnosti po vlastitoj volji.
Na tečaju pokrećemo tri makro molekule koje nosimo iz života u život i saznajemo koje su nam dobrobiti  od toga.
Kreiramo vlastitu  budućnost, i što utječe na nju.
Gledamo u svoje Božansko temiranje , ali isto to radimo i drugima.
Otkrivamo svoj primarni i sekundarni element, svoj zakon i što to znači biti u suglasju sa svojim elementom.
Radimo vrlo zanimljive vježbe pretvarajući okus vode u slatki ili slani, i brojne druge vježbe koje su nam pružile mogućnost da radimo na našim genetskim vjerovanjima.
Cilj ovog tečaja nije puko pomicanje predmeta radi jačanja ega, već stvaranje mogućnosti da u svakodnevnom životu svjedočimo čuda i pomažemo čovječanstvu na Zemlji da mijenjaju na bolje svoje živote kao i živote drugih.

Cijena: 1160 EUR / 8765 HRK

U cijenu je uključen priručnik.

Trajanje: četiri dana, od 10 - 17 h


 

img_1826.jpg
Polaznici koji završe Osnovni i Napredni DNK tečaj unutar mjesec dana ostvaruju pravo na stipendiju od 50% na jedan od slijedećih tečajeva:Manifestiranje i izobilje, Kopaj dublje, Srodne duše, Theta ritmom do savršene težine.

Ako su vaše materijalne mogućnosti skromne, a imate jaku želju da naučite ovu tehniku, napišite mail uz obrazloženje i možda baš vi osigurate sebi mjesto na tečaju do 50% stipendije. Prijavu za stipendiju pošaljite mjesec dana ranije od početka tečaja.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam