Djeca duge

Djeca duge

Ovaj tečaj možete pohađati bez da ste završili bilo koji thetahealing tečaj!
Svrha je tečaja ojačati i uvježbati vaše intuitivne sposobnosti, približiti vas Stvoritelju bez straha i osvještavanju da niste odvojeni od Njega, a tada je baš sve moguće.

Tko su Djeca duge?
To su vrlo senzibilna i intuitivna djeca koja imaju sposobnosti da promijene energiju oko sebe, a time i svijet na bolje. Ova djeca su puna ljubavi, prilagodljiva su i imaju ogromno strpljenje. Imaju fantastičnu sposobnost razlučiti dobro od lošeg i djelovati u smjeru najviše kvalitete.Počela su se rađati prije otprilike dvadestak godina. Lako ih možete primijetiti, jer u njihovom društvu osjećate mir, spokojstvo i opuštenost. I odrasli ukoliko koriste svoju intuiciju mogu se preobraziti u Djecu duge.
Tečaj traje četiri dana. Pripremite se za divno putovanje puno nevjerovatnih iskustava preko kojih ćete upoznati koliko ste uistinu moćni.

Ovo su lekcije kroz koje ćemo proći:
Prvi nivo - Kristali: kako raditi s njima, značenja,briga o kristalima, gledanje u kristalnu kuglu
Drugi nivo - Biljke: očitavanje biljaka,kako razgovarati s njima i kako ih iscijeljivati, esencijalna ulja značenje, ljekovite biljke
Treći nivo – Čovjek, životinje: intuitivno očitavanje čakri, predmeta, razgovor s višim sebstvom, usklađivanje čakri
Četvrti nivo – moćna životinja - totem životinja, spajanje putem ritualnog indijanskog bubnjanja
Peti nivo – polaganje kristala (crystal layout), uvidi u prošle živote, vijeće dvanaestorice, duhovni vodiči
Šesti nivo – upoznavanje zakona, prisjećanje budućnosti, gledanje u budućnost, telekineza, pomicanje predmeta pomoću uma
Sedmi nivo – meditacija sedmog nivoa postojanja

Također ćemo raditi slanje ljubavi bebi u maternici, iscjeljivat ćemo slomljenu dušu i srce, kontaktirati anđele čuvare, čistiti auru, primati i odašiljati poruke umom.
Tečaj je prilagođen djeci i odraslima, uvodi vas u svijet thetaiscjeljivanja na lagan i zabavan način.

Cijena: 600 EUR / 4533 HRK 

Trajanje: četiri dana od 10 -17h
Na tečaju dobijete Viannin priručnik, a po završetku certifikat.

img_2189.jpg
Polaznici koji završe Osnovni i Napredni DNK tečaj unutar mjesec dana ostvaruju pravo na stipendiju od 50% na jedan od slijedećih tečajeva:Manifestiranje i izobilje, Kopaj dublje, Srodne duše, Theta ritmom do savršene težine.

Ako su vaše materijalne mogućnosti skromne, a imate jaku želju da naučite ovu tehniku, napišite mail uz obrazloženje i možda baš vi osigurate sebi mjesto na tečaju do 50% stipendije. Prijavu za stipendiju pošaljite mjesec dana ranije od početka tečaja.
Daira Bergam

Petra Grgeca 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
+385 91 44 73 552 /

© 2017 Daira Bergam